Inspiratie De Rycke historiek, een familietraditie in de uitvaartzorg

De Rycke historiek, een familietraditie in de uitvaartzorg

Uitvaartzorg De Rycke zoals we het nu kennen, vond zijn oorsprong bij schrijnwerker Emiel De Rycke. Op vraag van families uit het dorp, begon hij in zijn atelier doodskisten te maken.

Meer dan zestig jaar later is de zaak uitgegroeid tot een bloeiende, lokaal verankerde onderneming, waarbij Cesar, Jaak, en later ook Tim, de zaak opvolgden. In 2018 besliste de familie De Rycke de krachten te bundelen met Sereni. Door de ondersteuning die dit
netwerk biedt, kunnen onze uitvaartplanners zich met de essentie bezighouden: nabestaanden ondersteunen om een troostend afscheid te verzorgen.

Sinds 2021 heeft Joke De Mey het roer zorgzaam overgenomen en in oktober 2022 vervoegde Lore Dognaux het team. Uitvaartzorg De Rycke staat voor ontzorgen, oog voor detail en een persoonlijke aanpak. Zij staan u bij in deze moeilijke periode, zowel voor, tijdens als na de uitvaart.

U kan bij ons terecht voor het rouwdrukwerk, voor het organiseren van de plechtigheid en de bezoekmomenten, alsook het regelen van de koffietafel. Als moderne uitvaartonderneming beschikken we over een eigen funerarium en een intieme aula. Ook wat betreft de
administratieve nazorg staan we voor u klaar.

Omdat een overlijden vaak onverwacht is, brengt het veel vragen en onzekerheid met zich mee. We zijn dan ook dag en nacht bereikbaar om u te ondersteunen. Uw afscheid of dat van uw naasten kan met alle rust en vertrouwen in onze handen worden gelegd.