Home

Lokaal verankerde begrafenissen met een persoonlijke toets en aandacht voor ieders wens in regio Aalst en Haaltert.

De Rycke staat klaar voor jou, 24/7.

Heb je vragen of ben je op zoek naar een specifieke dienst die je niet op onze site kan terugvinden? Neem hier contact op met ons, wij helpen je graag verder.

Condoleren

Opening op zaterdag 20 april & zondag 21 april
Nieuwe Aula
Houtmarkt 18
9300 Aalst

Kom langs

Het verhaal van De Rycke.

Emiel De Rycke, overgrootvader van de huidige medewerker Tim De Rycke, vestigt zich met een bescheiden schrijnwerkerij in Nieuwerkerken-Aalst. De meubelmaker blijft echter niet bij zijn leest en start op vraag van families uit het dorp met het maken van doodskisten.

Historiek

Rouwen is niet loslaten, rouwen is verbinden.

Het verlies van een dierbare deel laten uitmaken van je leven. Je verdriet toelaten en tegelijkertijd je leven weer op de rails krijgen, dat is ongelooflijk moeilijk. Goede en gepaste zorg kan bijdragen om je veerkracht terug te vinden. Een gesprek met een rouwpsycholoog helpt.

Uitvaart regelen

Home

Onze uitvaartplanners in Aalst

Onze begrafenisondernemers zorgen samen met jou voor een intiem en persoonlijk afscheid waar herinneringen aan de overledene centraal staan en waar warmte en verbinding gecreëerd worden. Uitvaartplanner De Rycke Sereni, bekend als hedendaags begrafenisondernemer beschikken we over een intieme uitvaartaula en groetkamers in Aalst en omgeving.

Onze afscheidslocaties

Bij Uitvaartplanner De Rycke Sereni bepaal je zelf wie een rouwbezoek kan brengen en wanneer.

Meer info

Elk afscheid komt onverwacht en valt zwaar

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie, bij vragen of bezorgdheden over begrafenissen of de planning van een uitvaart.

Contacteer ons

ONTroerd magazine gaat over het leven en dat ons kan helpen, helen en troosten alsook inspireren.

Meer info

Home