Onze diensten Rouwbegeleiding
Rouwbegeleiding

Uitvaartplanner De Rycke werkt samen met erkende rouwpsychologen die jou bijstaan tijdens het verwerkingsproces. Een draaiboek voor rouwen is niet te geven. Iedereen rouwt op een andere manier. Elk rouwproces heeft een begin, een midden en een einde, maar deze fases kunnen ook gewoon door elkaar heen lopen. Zowel tijdens als na de uitvaart kan je een beroep doen op één van de Sereni rouwconsulenten, die je een persoonlijke psychologische begeleiding garanderen.

Heb je nood aan een gesprek met een rouwpsycholoog?
Neem dan contact met onze nazorgconsulente Barbara Drieghe.

Wat is rouwbegeleiding bij
Uitvaartplanner De Rycke?

Mensen verbinden en duidelijkheid brengen, dat is de sterkte van Uitvaartplanner De Rycke. Elke dag groeit ons netwerk en onze kennis.
Dankzij de ervaringen van lotgenoten leren we elke dag bij en doen we het ook samen. We zorgen dat er geen enkele vraag onbeantwoord blijft, vandaag en morgen. Wij helpen bij het rouwproces en de verwerking van het verlies van een dierbare.

Contacteer ons

Rouwbegeleiding
Rouwbegeleiding

Rouwen is niet loslaten,
rouwen is verbinden.

Het is het verlies van een dierbare deel laten uitmaken van je leven. Je verdriet toelaten en tegelijkertijd je leven weer op de rails krijgen, dat is ongelooflijk moeilijk. Goede en gepaste zorg kan bijdragen om je veerkracht terug te vinden. Een gesprek met een rouwconsulent helpt je om ruimte te scheppen, maar ook om weer structuur aan te brengen in je dagelijkse leven. Gun jezelf dus zo’n eerste begeleidingsgesprek. Dit kan via De Rycke, dankzij het Sereni netwerk.